Födelsedag

DSC_0646_Fotor.jpg

Idag har vi firat min födelsedag. Har sett fram emot den här dagen jätte länge och jag och jens åt frukost i sängen. Sen så mös vi tillsammans och öppnade presenter som jag hade köpt till mig själv och öppnade en jätte jätte fin present av Jens. Jens present var ett smyckesskrin med stenar och ett fint pärlhalsband i. Den finaste presenten av alla.

Det jag gav till mig själv (av pengar givit till mig i present av familjen) var en grå läderväska, parfym, kjol, 2 par skor, halsband, ett par handskar, fluffig morgonrock och tofflor. Efter morgonen så titta vi på film tillsammans och köpte ett par till skor till mig (En present helt från mig). Så det blev 3 par skor totalt, hehe.

mitchy signatur.png

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s