Väskdag

yslshopper.jpg

För er som har läderväskor så är mitt tips att smörja de minst en gång i veckan. Min YSL shopper börjar bli lite utsliten i remmarna eftersom jag alltid bär på så mycket. Nu behöver jag i alla fall inte tänka på det i framtiden förutom med shoppern eftersom den måste smörjas in mer, då den är extra känslig.

Läderfett Lincoln.jpg

Jag rekommenderar att använda sig av vanlig läderfett till hästutrustning så som sadlar och träns. Då kommer produkterna att hålla sig längre. Jag använder mig av Lincoln Läderfett. Har även deras lädertvål ifall jag behöver tvätta ett par skor eller så. Råkade glömma den i Sverige dock men aja, den är bra i alla fall! Ni kan plocka upp produkten om ni klickar HÄR för 99,90 SEK från Granngården.

Om ni vill veta en hemlighet så hade jag gjort världens tabbe här om dagen och lämnat frukter i min handväska. En helt ny handväska dessutom. Frukten hade blivit möglig och jag tog bort det idag. Väldigt svårt kan jag säga. Väskan kändes så äcklig sen så jag slängde in den i tvättmaskinen. Hoppas att det fungerar bara så att jag inte har tagit sönder den. Tycker dock att det är lite antingen eller, att antingen så blir den fräsch och fungerar eller så slänger jag den. Vill ju inte gå runt med en ofräsch möglig väska i alla fall.

mitchy signatur

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s