Hur jag blev vegetarian

tupp.jpg

I nästan hela mitt liv så har jag älskat kött och har aldrig känt att det har varit fel. Det kändes naturligt vilket det är också. För några år sedan så började jag att tycka att det var lite äckligt. De djur som jag kunde krama och mysa med, kunde likväl vara min middag några timmar senare. Jag tycker inte det är äckligt med djurkadaver eller så. Det är tanken på att jag lika gärna kunde ha umgåtts med djuret och kramat det, för att äta det lite senare, som stör mig mest. Jag har hela tiden försökt skjuta undan tanken med att det är naturligt eller att djur inte har några känslor. Vid det här laget är det bara löjligt att förneka att djur inte har känslor och jag hoppas att de flesta känner samma sak. Djur är så vackra också.

För ett par månader sen så kunde jag inte äta kött utan må väldigt väldigt dåligt både fysiskt och mentalt. Det var som att hela kroppen sade emot och då bestämde jag mig för att äta det jag kände för. Jag slutade att rationalisera mitt kött tänk och struntade i kött så gott det går. Det känns väldigt bra faktiskt och jag mår mycket bättre nu än vad jag hade gjort om jag hade fortsatt.

mitchy signatur

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s